APRENEM INFORMÀTICA

En aquest wiki (apartats de l'esquerra) trobareu recollits bona part dels materials educatius que fem servir per a l'alfabetització digital a l'CFA PLA DE L'ESTANY , l'Escola d'Adults de la comarca del Pla de l'Estany. La majoria són elaborats per nosaltres, però també n'hi ha d'altres que són preparats per entitats educatives amb objectius similars i que ens han semblat útils.

Per bé que les Escoles d'Adults de Catalunya disposem d'un material educatiu específic accessible via web, molt ben estructurat i progressiu, hem pensat que també és interessant disposar d'altres materials que el complementin i n'ampliïn algun aspecte. Els podeu descarregar des d'aquí. Esperem que us siguin útils:
També per fer-se una idea del programari més utilitzat podeu consultar aquest quadre:Per altra part, durant el curs 2009-10 la Generalitat de Catalunya va posar en marxa una Acreditació de competències digitals (ACTIC), la informació de la qual es pot trobar en aquesta pàgina. A continuació tens un resum que presenta les equivalències entre l'Actic i el que oferim les escoles d'adults:


Finalment, si voleu ajudar-nos a fer créixer aquest wiki, o simplement fer-nos algun comentari, podeu fer la sol·licitud de pertinença o escriure un correu a Jesús Bramon: jbramong[arrova]gmail.com