SESSIONS D'INTERNET

Ara que ja tens un compte de correu el que convé és practicar. Es tracta doncs de fer uns exercicis per després enviar-los per correu electrònic al teu professor o professora. A més, també et servirà de repàs de tot el que has après fins ara, tant dels processadors de textos com d'Internet.
Cada sessió està pensada per una durada aproximada d'una hora i mitja. De totes maneres, si no tens prou temps per acabar-la, no et preocupis, es guarda a l'apartat Esborranys (borradores), i això permet acabar-la un altre dia.
Per començar demana l'adreça de correu al teu professor o professora i afegeix-la a Contactes. En el vídeo següent pots veure com fer-ho.


ABANS DE COMENÇAR

Una de les coses que potser et costarà més és treballar amb diferents pestanyes. Et recordo que amb la combinació de tecles Ctrl + T o el botó dret sobre la pestanya que tinguis obertas pots obrir una nova pestanya del navegador.
Per comoditat potser t'aniria bé tenir el navegador amb tres pestanyes obertes. Segueix aquests passos:
 1. Obrir el navegador (Mozilla, Explorer, Chrome, ...)
 2. Escriure el nom d'aquesta pàgina: http://apreneminformatica.wikispaces.com/ . Escriu-la a la teva llibreta per recordar-la.
 3. Obrir una nova pestanya (Ctrl + T) per obrir el correu: www.gmail.com i el teu usuari (la primera part del correu) i la contrasenya.
 4. Obrir una nova pestanya que és la que et servirà per buscar informació.

CONSELL

 • Si vols, poques vegades hauràs d'escriure res, ja que sempre tenim l'opció de copiar i enganxar:
  • Selecciones (text o adreça web).
  • Copies (botó dret >copiar o Ctrl+C)
  • Enganxes (botó dret > Enganxar (pegar) o Ctrl+V)

I ara, som-hi! A la banda esquerra tens les sessions numerades. Una vegada hagis enviat els exercicis ja pots anar per la següent, però pensa que rebràs la correcció per correu i que potser et caldrà rectificar alguna cosa.