Recent Changes

Friday, October 7

 1. 12:54 pm

Monday, September 12

 1. page TECLAT I RATOLÍ edited ... MECANOGRAFIA Hi ha algunes pàgines web que ofereixen cursos de mecanografia gratuïts. Per exe…
  ...
  MECANOGRAFIA
  Hi ha algunes pàgines web que ofereixen cursos de mecanografia gratuïts. Per exemple, després de registrar-te, pots fer un curs de mecanografia en aquesta web: mecanografia.cat.
  EXERCICIS
  {4 teclat.pdf}
  {5 teclat.pdf}
  {1 Esborrar.doc}

  (view changes)
  2:50 am
 2. file 5 teclat.pdf uploaded
  2:46 am
 3. file 4 teclat.pdf uploaded
  2:46 am
 4. file 1 Esborrar.doc uploaded
  2:46 am
 5. page APRENEM INFORMÀTICA edited ... En aquest wiki (apartats de l'esquerra) trobareu recollits bona part dels materials educatius …
  ...
  En aquest wiki (apartats de l'esquerra) trobareu recollits bona part dels materials educatius que fem servir per a l'alfabetització digital a l'CFA PLA DE L'ESTANY , l'Escola d'Adults de la comarca del Pla de l'Estany. La majoria són elaborats per nosaltres, però també n'hi ha d'altres que són preparats per entitats educatives amb objectius similars i que ens han semblat útils.
  Per bé que les Escoles d'Adults de Catalunya disposem d'un material educatiu específic accessible via web, molt ben estructurat i progressiu, hem pensat que també és interessant disposar d'altres materials que el complementin i n'ampliïn algun aspecte. Els podeu descarregar des d'aquí. Esperem que us siguin útils:
  {Escriure amb ordinador (Word).pdf}{INFORMATICA BASICA_revisada_2013.pdf}
  {manual internet_2012.pdf}
  També per fer-se una idea del programari més utilitzat podeu consultar aquest quadre:
  (view changes)
  1:50 am

Thursday, September 8

 1. page web 2.0 edited La web 2.0 és el nom que ha rebut totes aquelles pàgines i tecnologies que permeten col·laborar i i…
  La web 2.0 és el nom que ha rebut totes aquelles pàgines i tecnologies que permeten col·laborar i interrelacionar entre els usuaris.
  ...
  recollides en aquest curs.el curs INTERNET al bloc INFORMÀTICA del moodle de l'escola.
  A més a continuació tens un resum excel·lent de totes les seves possibilitats. Per posar en marxa la pàgina fes un clic a la fletxa central i llavors amplia-la fent un clic al botó inferior de la dreta. Per anar avançant fes un clic a la fletxa.
  (view changes)
  10:13 am
 2. 8:23 am

More